Trochę o zmianach na stronie…
0

25 października 2015

Witajcie po weekendzie! Jak z pewnością zauważyliście, troszkę się tutaj pozmieniało. Oczywiście na pierwszy rzut oka to wygląd. Tak – całość została odświeżona i mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu 🙂

Poniżej kilka z najważniejszych zmian liftingowych:

  1. Strona główna
    Strona główna to teraz można powiedzieć strona powitalna – nim zobaczycie wszystkie wpisy, możecie z niej przejść do naszego sklepu z gadżetami, zobaczycie również najczęściej czytane artykuły, najnowsze wpisy jak również komentarze. Na samym dole znajduje się aktualna ekipa męskiego żarcia.
  2. Blog
    Tutaj znajdziecie wszystkie wpisy – czyli zarówno opisy ciekawych (lub mniej) miejsc, testy wszelakich gotowców czy artykułów kuchennych, a także przepisy na różne potrawy. Zmienił się układ dostarczanych treści – teraz po najechaniu na przepis od razu dowiadujecie się kilku cennych informacji – zobaczcie sami 🙂
  3. Pojedynczy wpis-przepis
    Całość została podzielona na kilka bloków – mamy krótki opis, wyróżnioną listę ze składnikami czy też informację co jeszcze może nam się przydać. Kolejne kroki wykonywania potrawy z pewnością pomogą w organizacji poszczególnych składników jak również czasu.
  4. Przepisy
    Tutaj pojawia się strona ze wszystkimi przepisami – póki co z podziałem na kolejne strony, ale docelowo będziecie mogli wyszukiwać przepisów po czasie przygotowania, nazwie, czy też ilości osób dla których danie ma zostać przyrządzone. Oprócz tego działa nadal pięknie wyszukiwarka z podpowiedziami – znajduje się nadal w prawym górnym rogu strony.

Zmian jak widać jest kilkanaście – oczywiście mogą zdarzyć się błędy, dla tego też, jeżeli jakiś da się Wam we znaki, proszę o informację choćby w komentarzach. Wkrótce kolejne przepisy i opisy.

Przy okazji jeżeli szukać świetnego hostingu i firmy która skroi Waszą grafikę i przystosuje ją do strony to z czystym sumieniem i z ogromną przyjemnością mogę polecić firmę AdvancedNet!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.