Galeria

Potrawy

Parówki w carry

Mintaj w cukini

Majoneziki

surówka z selera

sos serowy

Sos przygotowany na bazie masła, wina, śmietany i sera pleśniowego

kiełbasa biała

Kilka etapów przygotowania kiełbasy białej

Śledzie korzenne

Pierogi z mięsem

Rodzinny obiad najlepiej smakuje przyrządzany wspólnie - pierogi to właśnie taka potrawa. Ktoś miesza mięso, ktoś wykrawa pierogi, ktoś je lepi.

Kalafior z szynką

Ryż na sypko

Ogórki małosolne

Sezon letnio-jesienny to najlepszy okres na kiszenie ogórków. Latem małosolne, na jesień zapasy zimowe w postaci ogórków kiszonych.

Skrzydełka

Oliwa z ziołami

Figa z gorgonzolą

kurczak w tymianku

Kolejna wariacja z kurczaka, tym razem podana w orzeźwiający kwaskowy sposób.

Zupa cytrynowa

i klopsiki miętowe - wariacje inspirowane kuchnią grecką

Kociołek Mule

Tom Yum

Marynowany Imbir

Sałatka Kebab

Kimchi

Malai Curry

Zupa krem czosnkowa

utopenec

Żurek staropolski

okrasa

Słodkości

Parówki w carry

Mintaj w cukini

Majoneziki

surówka z selera

sos serowy

Sos przygotowany na bazie masła, wina, śmietany i sera pleśniowego

kiełbasa biała

Kilka etapów przygotowania kiełbasy białej

Śledzie korzenne

Pierogi z mięsem

Rodzinny obiad najlepiej smakuje przyrządzany wspólnie - pierogi to właśnie taka potrawa. Ktoś miesza mięso, ktoś wykrawa pierogi, ktoś je lepi.

Kalafior z szynką

Ryż na sypko

Ogórki małosolne

Sezon letnio-jesienny to najlepszy okres na kiszenie ogórków. Latem małosolne, na jesień zapasy zimowe w postaci ogórków kiszonych.

Skrzydełka

Oliwa z ziołami

Figa z gorgonzolą

kurczak w tymianku

Kolejna wariacja z kurczaka, tym razem podana w orzeźwiający kwaskowy sposób.

Zupa cytrynowa

i klopsiki miętowe - wariacje inspirowane kuchnią grecką

Kociołek Mule

Tom Yum

Marynowany Imbir

Sałatka Kebab

Kimchi

Malai Curry

Zupa krem czosnkowa

utopenec

Żurek staropolski

okrasa

Narzędzia kuchenne

Parówki w carry

Mintaj w cukini

Majoneziki

surówka z selera

sos serowy

Sos przygotowany na bazie masła, wina, śmietany i sera pleśniowego

kiełbasa biała

Kilka etapów przygotowania kiełbasy białej

Śledzie korzenne

Pierogi z mięsem

Rodzinny obiad najlepiej smakuje przyrządzany wspólnie - pierogi to właśnie taka potrawa. Ktoś miesza mięso, ktoś wykrawa pierogi, ktoś je lepi.

Kalafior z szynką

Ryż na sypko

Ogórki małosolne

Sezon letnio-jesienny to najlepszy okres na kiszenie ogórków. Latem małosolne, na jesień zapasy zimowe w postaci ogórków kiszonych.

Skrzydełka

Oliwa z ziołami

Figa z gorgonzolą

kurczak w tymianku

Kolejna wariacja z kurczaka, tym razem podana w orzeźwiający kwaskowy sposób.

Zupa cytrynowa

i klopsiki miętowe - wariacje inspirowane kuchnią grecką

Kociołek Mule

Tom Yum

Marynowany Imbir

Sałatka Kebab

Kimchi

Malai Curry

Zupa krem czosnkowa

utopenec

Żurek staropolski

okrasa